Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΙΟΥΔΑΙΕ, ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ή ΟΧΙ;


Το πουλάκι πέταξε, και αυτοί οι ανόητοι κάθονται και φυλάνε ακόμα τη φωλιά.

Τι αστοιχείωτοι δάσκαλοι είστε, αλήθεια;

Εσείς κατά λάθος δείξατε πως το νεογέννητο της Βηθλεέμ είναι Θεός.

Εσείς Τον κηρύξατε χωρίς να το θέλετε.

Εσείς Τον φανερώσατε, πασχίζοντας να Τον κρύψετε.

Εσείς Τον ευεργετήσατε, επιθυμώντας να Τον βλάψετε.

Μα τι ωφέλιμοι εχθροί που είστ’ εσείς! Τι φιλάνθρωποι κατήγοροι!

«Να, η Παρθένος θα μείνει έγκυος».

Πες μου, Ιουδαίε, πες μου λοιπόν, ποιόν γέννησε;

Δείξε, σε παρακαλώ, θάρρος,έστω και σαν εκείνο που έδειξες μπροστά στον Ηρώδη. Αλλά δεν έχεις θάρρος. Και ξέρω γιατί. Γιατί είσαι επίβουλος. 

Στον Ηρώδη μίλησες για να Tον εξολοθρεύσει, 



και σε μένα δεν μιλάς για να μην τον προσκυνήσω.

Ποιόν λοιπόν γέννησε; Ποιόν;

Το Δημιουργό της Κτίσεως. 

Κι αν εσύ σωπαίνεις, η φύση το βροντοφωνάζει. Τον γέννησε λοιπόν με τον τρόπο που ο Ίδιος θέλησε να γεννηθεί. Στη φύση δεν υπήρχε η δυνατότητα μιας τέτοιας γεννήσεως. Eκείνος όμως, ως Κύριος της φύσεως, επινόησε τρόπο γεννήσεως παράδοξο. Κι έδειξε έτσι ότι, και άνθρωπος που έγινε, δεν γεννήθηκε σαν άνθρωπος, μα όπως μόνο σε Θεό ταιριάζει.

Σε αυτόν λοιπόν που θ’ αμφισβητήσει την άσπορη γέννηση του Λόγου του Θεού, θα επικαλεστώ ως μάρτυρα την αμόλυντη σφραγίδα της Παρθενίας. Πες μου λοιπόν Ιουδαίε, γέννησε η Παρθένος ή όχι;

Και αν μεν γέννησε, γιατί δεν ομολογείς την υπερφυσική γέννηση;

Αν πάλι δεν γέννησε, γιατί εξαπάτησες τον Ηρώδη;

Όταν εκείνος ζητούσε να μάθει που θα γεννηθεί ο Χριστός, εσύ δεν είπες «στη Βηθλεέμ της Ιουδαίας» (Ματθ.2:4);

Μήπως εγώ γνώριζα την πόλη ή τον τόπο; Μήπως εγώ γνώριζα την αξία του βρέφους που ήρθε στον κόσμο;

Ο Ησαΐας και οι Προφήτες σας δεν μίλησαν γι’αυτό; Κι εσείς οι αγνώμονες εχθροί, δεν εξηγήσατε την Αλήθεια; Εσείς, οι γραμματείς κι οι φαρισαίοι, οι ακριβείς φύλακες του νόμου, δεν μας διδάξατε για το Χριστό; Εσείς δεν ερμηνεύσατε τις Γραφές; Μήπως εμείς γνωρίζαμε τη γλώσσα σας; Και όταν γέννησε η Παρθένος, εσείς δεν παρουσιάσατε στον Ηρώδη τη μαρτυρία του Προφήτη Μιχαία, «αλλ’ από σένα Βηθλεέμ, πόλη της περιοχής του Εφραθά, αν και είσαι μια από τις μικροτέρες πόλεις του Ιούδα, θα αναδειχθεί αρχηγός του Ισραήλ»(Μιχ.5:1);

Πολύ καλά είπε ο Προφήτης «από σένα». Από σας προήλθε και παρουσιάστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρουσιάστηκε ως άνθρωπος, για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους. Παρουσιάσθηκε ως Θεός, για να σώσει την Οικουμένη.

Μα τι ωφέλιμοι εχθροί που είστ’ εσείς!

Τι φιλάνθρωποι κατήγοροι!

Εσείς κατά λάθος δείξατε πως το νεογέννητο της Βηθλεέμ είναι Θεός.

Εσείς τον κηρύξατε χωρίς να το θέλετε.»

(διαβάσατε) Αποσπάσματα 

θαυμάσιου λόγου, Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου που αποκαλύπτει και αφήνει άφωνους τους αναίσχυντους εχθρούς του Χριστού.

Διαβάστε όλον τον λόγο: 

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ:

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/12/%CE%A6%CF%89%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD-15.pdf …………………………………………………………… 

Πες μας Ιουδαίε, που η υποκρισία σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ήρθε ο Μεσσίας στη γη ή τον περιμένεις ακόμη; Λες ότι δεν έχει έρθει και ότι θα έρθει όταν εσύ το αποφασίσεις. Πόσο υποκριτής είσαι!!

Αν δεν ήρθε όπως ισχυρίζεσαι, γιατί ψιθυρίζεις στο αυτί του ετοιμοθάνατου ραβίνου πως ο Μεσσίας έχει έρθει;

Αυτοκαταστρέφεσαι γιατί συ ο ίδιος ζήτησες το Αίμα Αυτού που σταύρωσες και που δεν πίστεψες ,να πέσει επάνω σου και στα παιδιά σου, πράγμα που γίνεται ακατάπαυστα εδώ και 1984 χρόνια.

Μα πόσο αμετανόητος είσαι!

Δεν αρκέστηκες να πέσει το Αίμα Του, μόνο στο δικό σου κεφάλι αλλά θεώρησες υπεύθυνα και τα παιδιά σου,στους αιώνας «Κύριος δίκαιος συνέκοψεν αυχένας αμαρτωλών.» (Ψαλμ. ΡΚΘ’ 4)

Ποιον λοιπόν σταύρωσες τότε; Λες ότι πατέρα έχεις τον Αβραάμ, αυτό σου δίδαξε ο Αβραάμ; Πες μας λοιπόν ποιον σταύρωσες ,παραβαίνοντας τον Νόμο;


Κοροϊδεύεις και τον εαυτό σου; Όχι, ούτε αυτό είναι!!

Είσαι όργανο του διαβόλου και τέκνο αυτού. Έχεις ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ του τι κάνεις. Θέλεις να καθυποτάξεις τον κόσμο όλο και όταν εσύ το αποφασίσεις θα φέρεις τον δικό σου ΑΝΤΙ-χριστο,ΨΕΥΔΟ-μεσσία, έτσι ορέγεσαι!

Τούτο, διότι άνοιξες την πόρτα της ψυχής σου στον μαμωνά και μετά άνοιξαν όλες οι πόρτες και μπήκαν όλοι μέσα, έτσι λένε οι ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, άντε τώρα να τους βγάλεις!

Για να το πράξεις όμως αυτό (την διακυβέρνηση του κόσμου), πρέπει πρώτα να καθυποτάξεις τους Ορθοδόξους Χριστιανούς όπερ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, γιατί λέει : «και περικύκλωσαν το στράτευμα των Αγίων και την αγαπημένην πόλιν, την στρατευομένην Εκκλησίαν δηλαδή. Και κατέβη φωτιά από τον ουρανόν και τους κατέφαγε.»( Αποκ.Κ’9)

Επίσης, πρέπει να προετοιμάσεις την τεχνολογία, ώστε να εξαπατήσεις τον κόσμο εκ του κόσμου, διότι πάλι είναι γραμμένο:

«Αυτοί οι ΨΕΥΔΟ-προφήται προέρχονται και εμπνέονται από τον μακράν του Θεού κόσμον. Δι’αυτό διδάσκουν σύμφωνα με το πνεύμα του κόσμου και ο κόσμος τους ακούει και τους δέχεται.»(Α’Ιωάν.5)

Το 2ο το έχεις πετύχει, το 1ο δεν σου «βγαίνει», στο χρόνο που θέλεις, ούτε θα σου βγει ποτέ, διότι πολλοί θα επιδοθούν και θα πετύχουν «στον αγώνα κατά του θηρίου χωρίς να δειλιάσουν.» Έτσι θα γελοιοποιηθείς παγκοσμίως, γιατί για εσένα έχει λεχθεί:

«Θέλουν να παρουσιάζονται ως δάσκαλοι του Νόμου, και δεν καταλαβαίνουν ούτε εκείνα που λέγουν..»(Α’Τιμόθ.α’7)

«Συ λοιπόν, που διδάσκεις τον άλλον, δεν διδάσκεις καλύτερα τον εαυτό σου;..»(Ρωμ.Β’21)

«Αλλά δεν θα προκόψουν περισσότερον. Διότι η ηθική τους αμυαλωσύνη θα γίνη εις όλους ολοφάνερος..»(Β’Τιμόθ.9)

Πες μας και συ που θες να λες ότι είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και πιστεύεις ότι γεννήθηκε ο Θεός – άνθρωπος, για να ανεβάσει τον άνθρωπο στο Θεό και που πιστεύεις ότι συμπλήρωσε την Π.Δ. δια της Καινής, δίνοντας μάλιστα εντολές.

Πόσες φορές ερεύνησες την Κ.Δ. που σου άφησε ο Πατέρας σου, αφού λες ότι Τον πιστεύεις και Τον αγαπάς και που σφραγίστηκε με Αίμα;

Εάν επρόκειτο για διαθήκη υλικής περιουσίας θα την ήξερες απ ’έξω!

Τώρα που πρόκειται για πνευματική διαθήκη, Σωτηρία ψυχής και Αιωνίου Ζωής ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΣ αυτά που σου έδωσε στην Διαθήκη ο Πατέρας σου;

Πώς τολμάς να λες πως Τον αγαπάς αφού δεν ξέρεις αυτά που σου έχει παραγγείλει ,ούτε πράττεις αυτά που Τον ευαρεστούν;

Όσοι ξέρουν τις Εντολές ας προβληματιστούν εάν πράττουν ανάλογα, διότι δεν αρκεί μόνο να γνωρίζουμε, αλλά και να κάνουμε πράξη αυτά που γνωρίζουμε!

Μήπως «αδελφέ Ορθόδοξε» διαβάσεις άλλο Ευαγγέλιο; Δεν γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί που με δόλο εφόνευσαν τον Ιησού που λες ότι είναι Πατέρας σου; Δεν έχεις διαβάσει ποτέ το ακόλουθο της Γραφής; :

«Ύστερα λοιπόν από τους λόγους αυτούς του Καϊάφα, απεφάσισαν από την ημέραν εκείνην ΟΛΟΙ ΤΩΝ να Τον θανατώσουν.» (Ιωάν.ΙΑ’53)

Γιατί λοιπόν ΥΠΟΚΡΙΤΗ και ΠΡΟΔΟΤΗ ομολογείς εγγράφως ότι δεν είναι υπεύθυνοι, ότι δεν Τον δολοφόνησαν οι Ιουδαίοι τον Θεό;


Αυτοί αποφασίζουν και υπογράφουν για εμάς χωρίς την έγκρισή μας.

Ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος ὑπογράφει Κοινὴ Δήλωση μὲ τὸν Ἀρχιραββίνο τοῦ Ἰσραὴλ κ. YonaMetzger (Κύπρος 6 Δεκεμβρίου 2011). Στὴν Δήλωση ἀναφέρεται: «…ἡ Ἐκκλησία τῆς Κύπρου καὶ ὁ Κυπριακὸς λαὸςδὲν συμμετεῖχε ποτὲ στὴ συστηματικὴ ἀπόρριψη τοῦ Ἰουδαϊσμοῦ, σὲ κατηγορίες γιὰ συλλογικὴ ἐνοχὴ γιὰ θεοκτο­νία καὶ προβαίνουμε στὴν ἀποκήρυξη παρόμοιων ἐνεργειῶν ποὺ εἶναι ἀσύμβατες μὲ τὴ διδασκαλία τῶν Γραφῶν .Ἐξ ἄλλου, θὰ πρέπει νὰ σημειώσουμε περαιτέρω ὅτι ὁ λαὸς τοῦ Ἰσραὴλ ποτὲ δὲν προέβη σὲ ἐχθρικὲς ἐνέργειεςἐναντίον τοῦ Κυπριακοῦ λαοῦ, ἀλλὰ ἐπεδείκνυε συνεχῶς τὴ στήριξή του πρὸς αὐτόν» (http//www.churchofcyprous.org.cy/

Να γιατί επιμένουμε ότι δεν πιστεύουμε στον ίδιο Θεό,αφού και για σένα ο Μεσσίας ούτε έχει έρθει, ούτε και σταυρώθηκε από τους Ιουδαίους.

Αποδεικνύεις έτσι, με τις πράξεις σου, συμπροσευχόμενος κιόλας, ότι έχεις πολλά κοινά με αυτούς που σου είπε να αποστρέφεσαι και που Τον σταύρωσαν!

Πώς καταδέχεσαι να συναναστρέφεσαι αυτούς που Τον κέντησαν για να χύσουν χάμω το Αίμα Του και που είναι εχθροί Του, αφού ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ;

Πώς τολμάς να λες πως είσαι παιδί Του;

Με το στόμα λες ότι είσαι του Θεού ενώ με τα έργα βοηθάς αυτούς ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Γιατί δεν ακούς τον Πατέρα σου που σου λέει:

«Φεύξονται», δηλαδή ότι τα παιδιά Του δεν θα αναγνωρίσουν, ούτε θα πειστούν στη φωνή (διδασκαλία) των αλλότριων, αλλά θα φύγουν μακριά από αυτούς;

Γιατί δεν ακούς και τον Απόστολο που σου λέει:

«Σημαδεύσατέ τους και φύγετε μακράν από αυτούς»;

Το «σημαδεύσατέ τους» σημαίνει τα ακόλουθα :

1ον)Εντοπίστε τους

2ον)Επισημάνετέ τους

3ον)Χαρακτηρίστε τους

4ον)Κατονομάστε τους

5ον)Αποκαλύψτε τους και

6ον) Γνωστοποιείστε τους….

για να προστατεύσετε και άλλους αδελφούς.

Ταυτόχρονα απομακρυνθείτε από αυτούς, διότι ο Απόστολος λέει:

«Ένας τέτοιος άνθρωπος (αιρετικός) έχει διαστραφεί». (Τίτον Γ’11)

Δεν μας λένε «φύγετε» απλά, αλλά να φύγουμε μακριά τους γιατί κινδυνεύουμε!!


Δεν μας λένε που να πάμε, διότι τώρα είναι η ώρα που πρέπει να απομακρυνθούμε τάχιστα, γιατί κινδυνεύουμε από τους αλλότριους, αυτούς που ανέβηκαν αλλαχόθεν στην μάντρα των προβάτων και αφανίζουν τα πρόβατα. Να φύγουμε μακριά τώρα που κινδυνεύουμε και για το που θα πάμε θα φροντίσει να μας το υποδείξει ο Καλός Ποιμήν, ο Πατέρας μας, εμπιστευόμενοι την πρόνοιά Του.

Μήπως δεν γίνεται έτσι;

Μήπως στερούμεθα κάτι;

Μήπως μας εκλείπει ο Καλός Ποιμήν; Όχι βέβαια!

Εάν το βράδυ γίνει η 2α παρουσία ή κάτι πιο πιθανό, να κλείσω τα μάτιά μου ο ανάξιος, τι δικαιολογία θα βρω την ώρα της κρίσεως;

Ότι τάχα δεν ήξερα που να πάω;

Ως εκ τούτου παρέμεινα και συμπροσευχόμουν και συλλειτουργούμην με άθεους που κηρύττουν αίρεση και είναι εχθροί του Πατρός μου;

Είναι δικαιολογία αυτό; ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

Όλα έχουν απαντηθεί στο Ευαγγέλιο. Άλλο αν για λόγους συμφέροντος δεν μας ικανοποιούν και ως εκ τούτου παίρνουμε θέση αντίθετη του Θείου Λόγου, επικαλούμενοι μάλιστα ανόητα επιχειρήματα για να δικαιολογηθούμε.

Παρασύρουμε έτσι κι άλλους αδύναμους στην Πίστη επιδιώκοντας το δικό μας θέλημα που μας έχει οδηγήσει στην οίηση και στην πλάνη κατά τον Άγιο Ισαάκ τον Σύρο.

Έχουμε για οδοδείκτες ανθρώπους που «κόπιασαν για τη σπορά».

Εμείς καλούμαστε μόνο να διαφυλάξουμε τους καρπούς.

«Αύτη η Πίστις των Αποστόλων.

Αύτη η Πίστις των Πατέρων.

Αύτη η Πίστις των Ορθοδόξων.


Αύτη η Πίστις την Οικουμένην εστήριξεν».


Αύτη η Πίστις των Προφητών απέδειξεν.

Γι’αυτό και ό,τι παρέλαβαν, αυτό στο ακέραιο παρέδωσαν, τηρώντας τις Εντολές.

«Εκείνο όμως που έχετε και σας παρεδόθη ως το μόνον Αληθές Ευαγγέλιον κρατήσατέ το στερεά έως ότου έλθω κατά την δευτέραν παρουσίαν Μου».(Αποκ.Β’25)

«Γίνε άγρυπνος και προσεκτικός. Και στήριξε τα υπόλοιπα μέλη της Εκκλησίας…»(Αποκ.Γ’2)

«Έρχομαι γρήγορα, κράτα καλά την Πίστιν, που έχεις, δια να μη πάρη κανείς τον στέφανόν σου και την ανταμοιβήν των αγώνων σου.»(Αποκ.Γ’11)

«Ενθυμού λοιπόν τον ΖΗΛΟΝ, με τον οποίον έχεις παραλάβει και ήκουσες το Ευαγγέλιον και μετανόησε και φύλαττε αυτό, που ήκουσες και παρέλαβες. Εάν λοιπόν δεν εξυπνήσεις και δεν γίνης προσεκτικός, θα έλθω δια του θανάτου σου εις σε έξαφνα, όπως έρχεται και ο κλέπτης κατά την νύκτα. Και δεν θα γνωρίσεις ποίαν ώραν θα έλθω εις σε δια να ζητήσω λόγον των πράξεων σου.»( Αποκ.Γ’3)

«Γνωρίζω καλά τα έργα σου, ότι δηλαδή ούτε ψυχρός είσαι εις την Πίστιν και τον ΖΗΛΟΝ, ούτε ζεστός και θερμός. Είθε να ήσουν ή ψυχρός, διότι τότε θα υπήρχε μεγαλυτέρα ελπίς να μετανοήσης κάποτε και να γίνης ΖΗΛΩΤΗΣ ,ή να ήσουν θερμός και ζεστός.»(Απόκ.Γ’15)

«Έτσι, επειδή είσαι χλιαρός και δεν είσαι ούτε ζεστός ούτε ψυχρός, θα σε ξεράσω από το στόμα Μου.»(Απόκ.Γ’16)

ΠΡΟΣΕΞΕ λοιπόν και μη λες ότι η ιδανική θέση είναι η «ενδιάμεση» ή αλλιώς ,εκλεπτυσμένα παρασύροντας και άλλους, ότι τάχα «ακολουθούμε τη μέση βασιλική οδό».

Πού τα διάβασες αυτά που λες; : «Όχι με τους οικουμενιστές αλλά όχι και με τους ζηλωτές.»

ΑΚΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟ !!

«Σου λέγω αυτά εξ’ αγάπης. Εγώ οσουσδήποτε αγαπώ, τους ελέγχω, δεικνύων εις αυτούς τα σφάλματά των, και τους παιδαγωγώ.

ΔΕΙΚΝΥΕ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ.» (Απόκ.Γ’19)

Τον Θείο ΖΗΛΟΝ τον συναντάμε στις Γραφές ως υπέρτατο μέτρο Πίστεως, πολλές φορές. ΠΡΟΣΕΞΕ αδελφέ, γιατί οι προβατόσχημοι λύκοι, ως απατεώνες και κλέπτες θέλουν να εξαλειφθεί αυτή η λέξη, που υποδηλώνει ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία προς τον Πατέρα μας και τον Οίκον Αυτού.

Είπε πάλι ο Κύριος και οι Άγιοί μας:

«Και το ότι ο Χριστός έδειξε τοιούτον ΖΗΛΟΝ υπέρ του Οίκου του Θεού, δεν ήτο η μεγαλυτέρα απόδειξις αρετίς;

Αλλ’οι ευσεβείς αναγνωρίζοντο και από το εξής:

«Διότι τότε ενεθυμήθησαν οι μαθηταί Του, λέγει, ότι είναι γραμμένον,Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΦΑΓΗ».(…) (ΕΠΕ. ομιλ. Χρυς .ΚΓ’2).

Το ύπουλο σχέδιο καθυπόταξης της Ορθοδοξίας από τον ΑΝΤΙ-χριστο, τα λογικά πρόβατα του Καλού Ποιμένος, το γνωρίζουν πολύ καλά. Η επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ του Καλού Ποιμένος και των δικών Του προβάτων είναι άμεση και η γνωριμία οικεία, αφού τα γνωρίζει και «φωνάζει το καθένα με το όνομά του» και τα πρόβατα Τον ακολουθούν διότι γνωρίζουν την φωνήν Του, το ενδιαφέρον Του και το σφύριγμά Του, με το οποίον από καιρού εις καιρόν τα φωνάζει» νουθετώντας τα και πληροφορώντας τα.

Αυτήν την πληροφορία της έλευσις του ΑΝΤΙ-χρίστου, γόνου των εβραιο-μασώνων, συνεργία του ετέρου ΑΝΤΙ-χρίστου και οργάνου τους, πονηρού πάπα, θέλουν τα λογικά πρόβατά Του να μεταδώσουν σε όσους εν αγνοία τους, εξυπηρετούν την προσωπικήν έλευσίν του και τα καταστροφικά σχέδια των σκοτεινών αυτών δυνάμεων.

Με το ίδιο του το όπλο λοιπόν (του ΑΝΤΙ-χρίστου) κατακεραυνώνεται ο πονηρός, αφού έστω και έτσι δίνεται η ευκαιρία να γνωστοποιηθούν αυτά που με λεπτομέρεια έχουν γραφεί στην Διαθήκη για την Σωτηρία μας από τους Αποστόλους που άκουσαν και είδαν τον ίδιο τον Θεό να περπατά και ως άνθρωπος μαζί τους.

Υποσχέθηκε δε, σε όλους μας ότι θα είναι κοντά μας αν Τον αγαπάμε και αν τηρούμε τις εντολές Του!

Τότε «μαζί με τον Πατέρα» και αναπόσπαστο το Ομοούσιο Άγιο Πνεύμα, «θα κάνει Ναό την καρδιά μας κατοικώντας μόνιμα μέσα μας».

Συγκληρονόμους θα κάνει μόνο τα παιδιά Του που σηκώνουν αγόγγυστα και εκουσίως τον Σταυρό που τους έδωσε, αφού πρώτα τον ζύγισε καλά!

Τα δε άλλα ποίμνια που ως ανυπάκουα «δεν δέχθηκαν την Βασιλείαν Του επ’αυτών» ,αφού ευαρεστούνται ή παρασύρονται στην φωνή των αλλαχόθεν εισερχομένων αλλότριων κλεπτών, απατεώνων και ληστών και μη θέλοντας βεβαίως να παραβιάσει το αυτεξούσιό τους ,μόνα τους τραβούν τη δική τους οδό της ολοκληρωτικής, αμετακλήτου σφαγής και απώλειας. «Το αίμα Αυτού σε εμάς και στα παιδιά μας.»

Γι’ αυτό αδελφοί μου να πηγαίνουμε ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ,ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ,ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ και της Ν.Τ.Π., που προωθούν τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ και καλύπτονται πίσω από την ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ και ΨΕΥΤΟ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ του εντεταλμένου παμπόνηρου πάπα και των οργάνων του!

Όλους αυτούς που μάχονται την Εκκλησία του Χριστού και «ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠ’ΑΥΤΩΝ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ».

Ο δε Κύριός μας και Θεός μας ως στοργικός Πατέρας μας αποκαλύπτει όλους αυτούς για να μας προφυλάξει, λέγοντάς μας: «ΦΕΥΞΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ…»!

Θα πρέπει να είναι εντελώς τυφλός πνευματικά κάποιος ώστε να μην αντιλαμβάνεται τα τρέχοντα γεγονότα που διαδραματίζονται ως απόδειξη των όσων μας προείπε ο Ιησούς μας περί των εσχάτων χρόνων.

«ΚΑΙ ΠΥΛΑΙ ΑΔΟΥ ΟΥ ΚΑΤΙΣΧΥΣΟΥΣΙΝ…» (Ματθ.ΙΣΤ’18),διότι ο Κύριος εξουσιάζει τα πάντα και εις Αυτόν ανήκουν τα πάντα…

…και η ΔΟΞΑ και η ΤΙΜΗ εις τους αιώνας ..ΑΜΗΝ!

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Γεώργιος Φλώρος

ΣΥΝΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ