Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Το "λιοντάρι", ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, μία ακόμη φορά συλλειτούργησε στα ονομαστήρια του οικουμενιστή Μεσσηνίας!


Κάποτε σχολιάζαμε τους καραγκιόζηδες της πολιτικής. Που άλλα έλεγαν στον κόσμο και άλλα ψήφιζαν. Εκπληκτικοί ως θεατρίνοι. Όταν τους βλέπεις από κοντά, κοντεύεις να τους πιστέψεις ότι είναι αγνοί και με καλές προθέσεις! Τόσο πειστικό ύφος έχουν!

Οι μάσκες σιγά σιγά πέφτουν και στον χώρο της εκκλησίας. Τη μια κάποιοι δεσποτάδες παριστάνουν τους "νταήδες" και τους αντιοικουμενιστές, και την άλλη σπεύδουν να επιβεβαιώσουν την προσήλωση τους στους ηγήτορες του οικουμενισμού.

Τη μια γράφουν άρθρα (ως πρόσωπο!), και την άλλη λένε ότι ως επίσκοποι αναγνωρίζουν τις αιρέσεις ως εκκλησίες (δείτε πχ εδώ).
Και μετά "κάνουν σαν "λυσσασμένοι" όταν τους κόβουν την μνημόνευση...

Για το "λιοντάρι" τον Πειραιώς, γράψαμε και ξαναγράψαμε.
Μία ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ συλλειτούργησε στα ονομαστήρια του μητροπολίτη Μεσσηνίας..
Μας δουλεύουν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Κάθε χρόνο εκεί. Συλλειτουργεί με τον στυλοβάτη της Παναιρέσεως στην Ελλάδα!

Αρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μεσσηνίας

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα η πανηγυρική Θ. Λειτουργία για την εορτή της μνήμης του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, καθώς και για τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα.

Τη Θ. Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού, Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Μεγάρων κ. Κωνσταντίνου και Σταγών κ. Θεοκλήτου. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ, Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτος και ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε Μητροπολίτης Σταγών, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Άγίου και στον εορτάζοντα Μητροπολίτη.
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, τόνισε ότι η παρουσία των αδελφών Επισκόπων σήμερα, σε καιρούς κρίσης και αμφισβήτησης, δείχνει την ενότητα του εκκλησιαστικού σώματος, του οποίου επικεφαλής είναι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. (...)

Πηγή
το είδαμε εδώ.