Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ι.Μ. Καλαμαριάς: Καταπάτηση Ι.Κανόνων στο βωμό του Οικουμενισμού (ηχητικό)


Ι.Μ. Ν.Κρήνης & Καλαμαριάς: Καταπάτηση Ι.Κανόνων στο βωμό του Οικουμενισμού (ηχητικό)

Μια απλή και ειλικρινής ερώτηση, αν “κάνετε μικτούς γάμους, μεταξύ Ορθοδόξων και Καθολικών ή Προτεσταντών”, αποκαλύπτει αναπάντεχα το μέγεθος του προβλήματος.Ποιμαντική αδιαφορία; Εκκοσμίκευση στην Εκκλησία; Μεταπατερική “οικονομία”; 

Ένας απλός χριστιανός, μαθαίνοντας ότι η Ι.Μ. Καλαμαριάς ακολουθεί αιρετική γραμμή τελώντας Μικτούς Γάμους, ζήτησε από τον υπεύθυνο της μητροπόλεως στο τηλέφωνο, να πάρει θέση προσωπικά και συνειδησιακά για το θέμα αυτό. Η απάντηση του ιερέως είναι άλλη μια θλιβερή επιβεβαίωση της αλλοίωσης του Πατερικού Ορθοδόξου φρονήματος στον κλήρο.

Το συμπέρασμα από το συμβάν αυτό δεν είναι αμελητέο. Σιγά σιγά ξυπνάει ο λαός και αντιλαμβάνεται το παιχνίδι των ιθυνόντων με την παναίρεση του Οικουμενισμού. Ο λαός δε θα τους αφήσει να τον υποδουλώσουν στα δίκτυα της Κολάσεως οι μητροπολίτες και οι Πατριάρχες που προδίδουν την Ορθοδοξία στο βωμό της Μασονίας και των Αιρέσεων. Θα πάρει τις τύχες στα χέρια του και αλλοίμονο τους, γιατί φωνή λαού, οργή Θεού!

Ακούστε τον σύντομο αλλά αποκαλυπτικό διάλογο που μας απέστειλε φίλος του Ιστολογίου μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για ευνόητους λόγους δε δημοσιεύουμε τα στοιχεία του.