Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΣ ΚΑΘ' ΥΠΟΤΡΟΠΗΝ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ σαν ....ΧΟΙΡΟΣ.



Σε ΠΟΙΟΥΣ μιλας,  Αναστασιε Γιαννουλατε, στους Μαου Μαου της Αφρικης ή στους Τριτοκοσμικους της Αλβανιας;
Μαλλον, Αναστασιε Γιαννουλατε και τους ολιγιστους εναπομειναντες ορθοδοξους, τους περνας για Μαου Μαου. 
Και το ομολογεις δημοσια. 
Ψευδεσαι χωρις ντροπη και χωρις τσιπα και προσπαθειςνα εξαπατησεις και τους πολλους αχριστιανους, οτι ταχα τους μεταφερετε και τους μεταδιδετε τα διαμαντια, ενω αυτα τα διαμαντια εσυ και οι αλλοι, τα καταπατειτε καιουτε τα φυλαγετε ως κορην οφθαλμου, ουτε ταπροσεχετε.
Στα συνεδρια του Πορτο Αλεγκρε, του Πουσαν και σε ολα τα παραπλησια συνεδρια, τα διαμαντια της Ορθοδοξιας τα φυλαξατε ή τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ και με τις παναθλιες υπογραφες σας;
Και στην ΛΗΣΤΑΡΧΙΚΗ και ΛΗΣΤΡΙΚΗ Ψευτοσυνοδο ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, τα ιδια δεν επραξατε;
Μαλλον εδω, διαπραξατε και με τις υπογραφες σας, μια εγκληματικη πραξι μοναδικη στην ιστορια.
Τα ΚΟΠΡΙΑ, τα μετονομασατε σε ....ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ.
Και τα ανακατεψατε με τα διαμαντια.
Και μετονομασατε και τα διαμαντια σε ΚΟΠΡΙΑ.

Αναστασιε Γιαννουλατε, διαπορουσαμε γιατι ο Αρχιαιρεσιαρχης σε επελεξε για αρχιεπισκοπο Αλβανιας. Μα παντοτε βαδιζες και παντοτε βαδιζεις και σε ολη την διαδρομη σου, στα βηματα ολων των Φαναριωτων Οικουμενιστων Πανθρησκειαστων. Σε παρακολουθουμε εδω και χρονια. Λυπουμαστε ειλικρινα που σε γνωρισαμε. Κριμα σε σενα και σε ολους τους ομοιους σου.
ΤΕΡΜΑ ομως στις ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ σας και στις Ψευτικες  ΩΡΑΙΟΛΟΓΙΕΣ σας.
Ριψατε τα διαμαντια και τα μαργαριταρια και ολους τους πολυτιμους λιθους της ΠΑΝΤΙΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ στους ΧΟΙΡΟΥΣ  και μετατραπηκατε και εσεις σε ΧΟΙΡΟΥΣ.

Στα ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ, πλεον Αναστασιε Γιαννουλατε.

ΚΑΙ κατι ακομα για ολους αυτους τους Αχρισταινους τους Οικουμενιστες:

Αν νομιζετε κυριοι, οτι ειστε ιεραποστολοι του Ευαγγελιου του Χριστου, ακουστε και μια φορα τον λογο του Χριστου και επιτελους εφαρμοσατε τον, γιατι σημερα μονο βαπτιζετε τους ανθρωπους και μετα με τις ....ευλογιες σας, τους στελνετε να γινουν ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΑΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
Και αυτο θα σας οδηγηση στην Κολασι, αφου αλλη ειναι η αποστολη σας και αλλη αποστολη ξενη προς την ΑΛΗΘΕΙΑ επιτελειτε και διακηρυττετε, ακομα και στους κακοδοξους, τους Αιρετικους, διαβεβαιωνοντας τους οτι η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι παρομοια με το ΨΕΜΜΑ. 
ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, σας επιτασσει ο Χριστος. Αυτο κανετε, κυριε, τα ΜΑΘΗΤΕΥΕΤΕ, δηλαδη,διδασκετε στους ανθρωπους το αναγεννητικο κηρυγμα του Ευαγγελιου ή εδω και δεκαετιες πολλες, διαπραττετε μονο τις ... ΧΟΙΡΩΔΕΙΣ ασχημιες σας, εμπτυοντες και καταπατουντες τα διαμαντια και τα μαργαριταρια και καταβρωμιζοντας αυτα;
  ================================
17 Δεκεμβρίου 2016 

εφημεριδα Νεα Πτολεμαιδας

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: "ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ”… ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛH ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ακουστε την ομιλια του και βγαλτε τα συμερασματα σας.



(Ως φαινεται, το βιντεο στην εφημεριδα, το εδωσε καποιο ...χοιριδιο των Οικουμενιστων,  περα εκει απο τον Σακουλεβα της Φλωρινας).

ΠΗΓΗ