Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
apostoloupanos.gr


Είχαμε θέσει πολλά ερωτήματα που πήγαζαν από ρεπορτάζ μας (τα οποία είχαμε παρουσιάσει) στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και δυστυχώς απαντήσεις ποτέ, δεν πήραμε!

Είμαστε αναγκασμένοι να επαναφέρουμε αυτά τα ερωτήματα, γιατί ο Παναγιώτατος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο!

Έχετε βίλα – έπαυλη στην κατοχή σας;;

Στις 24 Δεκεμβρίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μου: “Βαρθολομαίος Gate” μεταξύ των άλλων δημοσίευα αναφορά της τουρκικής εφημερίδας SABAH όπου σε Κυριακάτικο ένθετό της στις 17 Αυγούστου 2003, έκανε λόγο για μια βίλα – έπαυλη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου!! Όπου αναφερόταν: “Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει αγοράσει προ 4 ετών περίπου μία τριώροφη βίλα – έπαυλη (δημοσιεύαμε φωτό), ένα ανάκτορο στον λόφο των Θεραπειών στην Δυτική όχθη του Βοσπόρου, μέσα σε δασώδη περιοχή, με φαντασμαγορική θέα προς τον Βόσπορο με πισίνα και τελευταίου τύπου σάουνα. Η πέριξ αυτής έκταση είναι δέκα στρέμματα και απέχει μόλις 150 μέτρα από το θέρετρο του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας το λεγόμενο Κιόσκι Χούμπερ. Το ανάκτορο αυτό έχει κοστίσει δέκα εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ”.

Συμμετέχει σε οικονομικά σκάνδαλα το Πατριαρχείο;;
Στις 5 Φεβρουαρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μου: “Το Οικουμενικό Πατριαρχείο των σκανδάλων;;;” δημοσίευα επιστολή ομογενούς ο οποίος προφανώς μιλάει για χρηματοδότηση του Πατριαρχείου από τον ίδιο (Βασιλάκη Φλωρίδη) με σκοπό την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης! Και ως απεδείχθη, μέχρι σήμερα η Θεολογική Σχολή της Χάλκης δεν επαναλειτούργησε! Σε αυτήν την επιστολή γίνεται λόγος, πως ζητήθηκε από το δικηγόρο του ομογενούς η προσκόμιση εκκαθαριστικού του λογαριασμού από την τράπεζα Toprakbank Beylikduzy Subesi της Κωνσταντινουπόλεως, όπου κατατέθηκε το ποσό των 3 εκατ. 300 χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ, προκειμένου να παραδοθεί στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου. Όλα τα παραπάνω δημοσιεύθηκαν στην SABAH στις 19 Απριλίου 2002 (δημοσιεύσαμε τη σελίδα της εφημερίδος)! Έτσι, θέταμε ερωτήματα για το που πήγαν τα λεφτά, και αν έγινε τελικά το Δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει ο ομογενής!

Γιατί μετέχει το Πατριαρχείο στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών;;
Απάντηση δεν λάβαμε και περί των καταγγελιών μας, για τις Μασονικές τελετές του “Διεθνούς Χριστιανικού Τάγματος του Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου” και τη συμμετοχή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών! Δηλαδή, της Εκκλησιαστικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ζηλεύοντας προφανώς τη “δόξα” της πολιτικοοικονομικής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!

Έτσι, μέχρι να λάβουμε πιστικιές απαντήσεις, θα θέλαμε να πούμε, ότι αφού δεν έχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης το ηθικό ανάστημα που θα έπρεπε να πηγάζει από το Υψηλότατο Αξίωμά του, ας σταματήσει να επιζητά τη διοίκηση των “Νέων Χωρών” της Πατρίδος μας!

Απώλεσε την αυτοσυνειδησία της η Ορθόδοξος Εκκλησία;;

Σήμερα όμως θα σας καταστήσουμε κοινωνούς και άλλων “αμαρτιών” του Παναγιότατου… Όπως…

Ο Παναγιότατος το 1991, ως μητροπολίτης Φιλαδέλφειας, μιλώντας σε παπικούς, είχε διατυπώσει μια διαφοροποιημένη από τα Ορθόδοξα δεδομένα Εκκλησιολογία! Είχε πει: «Δεν είναι δυνατόν να θεωρήσουμε ότι, είτε εμείς οι Ορθόδοξοι, είτε εσείς οι Ρωμαιοκαθολικοί, έχουμε αποκλειστική ιδιοκτησία τη διαδοχή της αρχαίας Εκκλησίας (περιοδικό “Επίσκεψις” τ. 464/1.7.1991, σ.9)!

Ώστε η Ορθόδοξος Εκκλησία, ή όντως Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, απώλεσε την αυτοσυνειδησία της, είναι νεκρή και περιμένει διά του Οικουμενισμού να δει την Ανάστασή της;

Είναι ή δεν είναι αυτό ετεροδιδασκαλία;;


Η Εκκλησιολογία του Πατριάρχη είναι Οικουμενιστική, δεν είναι Ορθόδοξος…

Ο Παναγιώτατος κατά την ομιλία του στις 4 Νοεμβρίου 1994 σε διαθρησκειακή συνάντηση στην ιταλική πόλη Riva del Garda, όπου μίλησε σε παρισταμένους ηγέτες διαφόρων θρησκειών, είπε: «Πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να φέρουμε στο προσκήνιο τις πνευματικές αρχές του Οικουμενισμού, της αδελφοσύνης και της ειρήνης. Πράγματι, για τον λόγο αυτό συγκεντρωθήκαμε εδώ! …Ως μια κοινότητα πίστεως δυνάμεθα να αντιμετωπίσουμε τον κοσμικό ουμανισμό και τον εθνικισμό με αγάπη, με πνεύμα Οικουμενισμού και με τον υγιή σεβασμό μας προς την παράδοση. Αλλά τούτο δυνάμεθα να το πετύχουμε μόνον εάν είμεθα ενωμένοι εν τω πνεύματι του Θεού, “Δημιουργού των πάντων, ορατών τε και αοράτων”, Ρωμαιοκαθολικοί και Ορθόδοξοι, Προτεστάντες και Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και Ινδουιστές, Βουδιστές και Κομφουκιανιστές… (περιοδικό “Ορθοδοξία” του Πατριαρχείου, τ. Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 1994, κατά μετάφραση)»!

Δηλαδή ο Παναγιώτατος, “εν τω πνεύματι του ενός Θεού” μας καλεί όλους, Ρωμαιοκαθολικούς και Ορθοδόξους, Προτεστάντες και Εβραίους, Μουσουλμάνους και Ινδουιστές, Βουδιστές και Κομφουκιανιστές, να ενωθούμε;;

Δηλαδή, τον ίδιο Θεό πιστεύουν όλοι αυτοί;;
Κύριε ελέησον!

Δεν είναι αυτό ετεροδιδασκαλία;;
Αυτή η Εκκλησιολογία του Παναγιότατου πάσχει, δεν είναι Ορθόδοξος, είναι Οικουμενιστική!

Εκφράζει την ετεροδιδασκαλία ο Πατριάρχης…

Ο Παναγιώτατος πραγματοποιώντας επίσημο επίσκεψη στο Βατικανό την 27η Ιουνίου 1995, μιλώντας σε νεαρούς παπικούς, είπε μεταξύ των άλλων: «Τέκνα της Εκκλησίας του Κυρίου, ευλογημένα και αγαπητά…, συνεορτάζουμε η Ανατολή και η Δύση (εννοώντας τη θρονική εορτή της Ρώμης). Εορτάζουμε, διότι είμεθα η πορευόμενη επί της γης κοινωνία των Αγίων… Λάβατε διά του Αγίου Βαπτίσματος και του Χρίσματος τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος. Φέρετε στην ψυχή και στο μέτωπό σας, τα σημεία της Βασιλείας του Θεού» (περιοδικό “Επίσκεψις” τ. 520/31.7.1995, σσ. 19,20,5 και 6)!

Δηλαδή κατά τον Παναγιότατο, δεν μας χωρίζει τίποτε από τη Δύση;;

Από πότε απέκτησαν τη Χάρη τα μυστήρια των Παπικών;;

Αυτή την παρακαταθήκη παραλάβαμε από τους αγίους Αποστόλους και τους άγιους Πατέρες της Εκκλησίας μας;;

Δεν είναι αυτό ετεροδιδασκαλία;;

Μοιράζει Κοράνια ο Παναγιότατος;;

Την 29η Οκτωβρίου 2009 ο Παναγιότατος μετέβη στην Ατλάντα των ΗΠΑ και επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Coca Cola κ. Muhtar Kent και του προσέφερε ως δώρο το Κοράνιο, λέγοντας: «Έχω ένα μικρό αναμνηστικό. Μικρό και σπουδαίο. Αναμνηστικό για τον Muhtar. Αυτό είναι το Άγιο Κοράνιο, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων αδελφών μας»!

Μια κίνηση, ένας υπέρμετρος σκανδαλισμός των Ορθοδόξων πιστών!!

Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι Παγκοσμιοποιημένη!

Ωστόσο, δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η Ελλαδική Εκκλησία! Είναι συνυπεύθυνη της ετεροδιδασκαλίας και διέπεται από τον ίδιο Οικουμενισμό, που διέπει και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Παρακάτω σας παρουσιάζω κατ΄ αποκλειστικότητα επιστολή που διαβιβάσθηκε (τότε) σε αρμόδιες υπηρεσίες, στο όχι και τόσο μακρινό 2005 (6 Μαίου), όπου το θέμα ήταν: H Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών στην Αττική (9-19 Μαίου 2005)! Η εν λόγω Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του θέρετρου των Αξιωματικών του ΓΕΣ στον Άγιο Ανδρέα Αττικής!

Συμμετέχοντες ήταν 500 σύνεδροι, εκπρόσωποι 320 τοπικών εκκλησιών διαφόρων δογμάτων από 100 περίπου χώρες!