Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΝΥΝ ΚΡΙΣΙΣ ΕΣΤΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΗ ΣΤΟ ΛΑΟ. Ειναι ο μητροπολιτης Εδεσσης κ. ΙΩΗΛ.



Αποτέλεσμα εικόνας για Ειναι ο μητροπολιτης Εδεσσης κ. ΙΩΗΛ Φραγκακος.

ΝΥΝ ΚΡΙΣΙΣ ΕΣΤΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΗ ΣΤΟ ΛΑΟ.

Ειναι ο μητροπολιτης Εδεσσης
κ. ΙΩΗΛ Φραγκακος.


ΟΜΩΣ ....ΟΜΩΣ...ΟΜΩΣ...
οτι και να μας γραψη ο ....πονηρουλης Ιωηλακος, που εξυμνει σε βιβλιαριο του με τα κολακευτικα επιγραμματαπου συνεταξε μεχρι και προσφατα και προσφωνησε εν τη παρουσια του εξυμνουμενου, σε εγκαινια παμπολλωνναων και ιδρυματων, εγκωμια πρωτοφανη και πρωτακουστα και σχεδον αηδιαστικα, στο απεχθες προσωπο του απ' αιωνος χειροτερου Αρχιαιρεσιαρχου της Ιστοριας, μαλλον θα ειναι και αυτο ενα ερμαφροδητο κειμενο για "σταχτη στα ματια" του αδιαφορου και αχριστινιανου λαου, που δεν ξερει ουτε που παει και ουτε που βαδιζει, αφου οι ιδιοι τον αφησαν τελειως ακατηχητογια να μην μαθη ποτε, ποια ειναι η θεσι του μεσα στην Εκκλησια δηλαδη οτι ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ειναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και οφειλει παντου και παντοτε να εχει τον πρωτο και τον τελευταιο λογο, ακομα και για την τελικη αποδοχη ή απορριψι μιας συνοδου, ως ορθοδοξου ή ως ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ, οπως ηταν η Θεοκαταρατη και Λαομισητη ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΑΤΗ Αμερικανοκινητη συναξι του Κολυμπαριου της Κρητης .

Θαναι οπωσδηποτε ενα ... ψευτοορθοδοξο και ενα ...ψευτοομολογιακο κειμενο, σαν αυτα που συντασει και αποστελλει ο Αρχιαιρεσιαρχης του Φαναριου, για να ερμηνευονται σαν ....ηξεις, αφηξεις, και να θολωνουν τα νερα και να κατηγορουν τους αντιδρωντες ως ...παρερμηνεις και ως διαστροφεις.

Και αυτο το κειμενο, ειναι βεβαιο οτι θα εχει γραφει ετσι, που να αποτρεψη ακομα και τις Αποτειχισεις των ...διστακτικων αχρικαιριτων και τακτικιστων και των λοιπων θλιβερων ηττοπαθων ηρακλεων μας που ομοιαζουν ως "τρεμαμενα φυλλα".

Και γι αυτο ακριβως και αυτον τον Αγιοπνευματικο ορο, τον ορο και την λεξι Αποτειχισι που περιεχει ο Ιερος Κανονας, χυδαια τον συκοφαντουν και επιτηδες τον εξυβριζουν, γιατι ειναι το μονο που φοβουνται καιτρεμουν, την Αποτειχισι απο αυτους τους ιδιους, που ειναι Αιρετικοι Οικουμενιστες ή Κρυπτοοικουμενιστες, που ο λαος τους ...σταμπαρε ηδη και τους εχει ετοιμους για ριψιμο τους στον Καιαδα των Αιρεσεων και των Αιρετικων που αποβληθηκαν για παντα απο την Εκκλησια του Χριστου.


Γι αυτο και συμφωνουμε απολυτα και συνυπογραφουμε και υπερθεματιζουμε, με την κρυσταλλινη αποψι επισκεπτου μας, που αγανακτων και διαμαρτυρομενος,μας γραφει:

Ποια αξία μπορεί να έχει ένα νεο κείμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος που λέει τις αιρέσεις ... αιρέσεις, αν δεν πάρει πίσω την υπογραφή της απο το ηδη υπογραφενκείμενο, που αποκαλει και αποδεχεται τις αιρέσεις ως"εκκλησίες";
Ασφαλως και βεβαιοτατα ΚΑΜΜΙΑ, απολυτως ΚΑΜΜΙΑ.



Φιλος και συνεργατης μας Θεολογος πλησίασε τόν συνοδικο μητροπολιτη Πειραιως κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ στην Κορινθο καί τόν ρώτησε περί τοῦ συνταχθέντος ὑπό τῆς Διαρκοῦς συνοδου ἐνημερωτικοῦ Κειμένου περί τῆς συνόδου τοῦ Κολυμπαρίου ἐάν εἶναι καλό.
Μοῦ ἀπήντησε ὅτι εἶναι ἐξαιρετικό, λέει τά πράγματα μέ τό ὄνομά τους, τίς αἱρέσεις
αἱρέσεις κλπ. καί ὅτι στήν Ἑλλάδα ἡ Ὀρθοδοξία δέν κινδυνεύει!
Ἦταν λίαν καθησυχαστικός.
Τοῦ ἀπήντησα, θά τό δοῦμε